over mij

StudioWonderkamer is ontstaan vanuit mijn persoonlijke behoefte om te creëren. Van jongs af aan was ik al bezig met het verzinnen en het maken van dingen. Na mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft ben ik eind jaren negentig - naast mijn werk als stedenbouwkundige - parttime begonnen als meubelontwerper en -maker. Gestart als autodidact heb ik in de afgelopen 15 jaar mijn vaardigheden en kennis steeds verder uitgebreid en verfijnd. Na een praktische opleiding tot meubelmaker heb ik mijn conceptuele ontwerpvaardigheden als interieurstylist en -ontwerper verder ontwikkeld aan Academie Artemis. Stedenbouw heb ik enkele jaren geleden vaarwel gezegd. Nu ligt mijn focus volledig op interieur, lifstyle en visuele presentatie.

Ik hoop dat ik iets voor je kan betekenen!


personalia                             

Mireille Woortman | stylist | ontwerper |

persoonlijkheid

eigenzinnig | stoer | no-nonsense | rationeel | perfectionist | sensitief | loyaal |

eigenschappen

creatief | veelzijdig | ruimtelijk inzicht | conceptueel denkvermogen | observator | onderzoekend | autonoom | inventief | analytisch | gevoel voor context | verbeeldingskracht | oog voor detail | bedachtzaam | 

vaardigheden

ruimtelijk ontwerp | visuele presentatie | beeldtaal | etaleren | grafisch ontwerp | story telling | tekstschrijven | conceptontwikkeling | materiaalonderzoek |

waarden

eerlijkheid | logica | verwondering | eigenheid | essentie | doordachtheid | eenvoud | beleving |

inspiratie

contrasten | afval & kunst | stad & natuur | verleden & toekomst  | cultuur & festivals |

opleidingen

Academie Artemis interieur- & retailstyling | Hout & Meubileringscollege meubelmaker | TU Delft bouwkunde |